(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Ramazan seferberliği
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Ramazan seferberliği

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayının yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandırdı. Bu Ramazan´da da ihtiyaç sahibi insanların yanında ve sofrasında olacak olan Cansuyu, başlattığı kampanya ile bu ihtiyacı görmezden gelmiyor.

"Bu Ramazan Dünya için bir umut olun. Bu ihtiyacı görmezden gelmeyin" sloganıyla hareket edecek olan Cansuyu, herkesi bu duyarlılığa davet ediyor. Cansuyu, geçen yıl Türkiye´de hedeflediği 81 ilde 100 bin aileye 100 bin yardım kolisi hedefine ulaştı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayının yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandırdı. Bu Ramazan´da da ihtiyaç sahibi insanların yanında ve sofrasında olacak olan Cansuyu başlattığı kampanya ile bu ihtiyacı görmezden gelmiyor. "Bu Ramazan Dünya için bir umut olun. Bu ihtiyacı görmezden gelmeyin" sloganıyla hareket edecek olan Cansuyu, bir yudum su olmak isteyen herkesi Ramazan boyunca bu duyarlılığa davet ediyor.

Bir yardım kolisi 50 YTL

Cansuyu, geçen yıl Türkiye´de hedeflediği 81 ilde 100 bin aileye 100 bin yardım kolisi hedefine ulaştı. Ayrıca yurt dışında hedeflediği 100 bin aileye ulaşma hedefine de ulaşarak 200 bin aileye yardım götürmüş oldu. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Cansuyu, bu sayıyı ikiye katlamak için yardımseverleri destek olmaya çağırıyor. Cansuyu, bu çerçevede hazırlanan gazete, radyo, televizyon reklamları ile yardımseverlerin bağışlarının artmasını sağlayarak daha fazla ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Hazırlanan 50 YTL´lik kumanya paketleri ile bütün yardımseverleri Ramazan coşkusuna ortak olmaya çağırıyor.
Referans Adresler