(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: İmam hatiplerde bay ve bayan öğrencilerin aynı ortamda eğitim görmeleri uygunmudur
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çok Merak ediyorum nasıl bir sonuç ortaya çıkacak
ya ben imam hatipliyim bizim okulda herşey ayrı.. bundan dolayı biz erkekleri görünce acaip oluyorz.. sosyal hayatta da erkeklerden kaçıyoruz farkında olmadan.. kısacası acaip bi durum ortaya çıkıyo.. yanlış anlama ama erkekler öcü gibi geliyo bize.. Tongue
NEDEN SADECE İMAM HATİPLERDE??
BENCE TÜM LİSE OKULLARINDA KARMA EĞİTİM YANLIŞTIR.SADECE DİNİ AÇIDAN DEĞİL BAŞARILI BİR EĞİTİM AÇISINDAN DA KIZ ERKEK AYRI OKUTULMALIDIR VE BİRÇOK YABANCI ÜLKENİN BİRÇOK OKULUNDA DA BU BÖYLEDİR.iSLAMİ OLDUKLARINDAN DEĞİL BAŞARI VE DİSİPLİN İÇİN BUNU SEÇMİŞLERDİR
.
Gebze İmam hatip lisesinde Bayan - Erkek Karışımı Bizim Zamanımızda uyğulanmaya başlandı.

Öcü gibi görenlerde, Öcü olanlarda bundan zararlı çıktı.

Eğitimde ve her yerde Kadın Kadın gibi olmalı

Erkek erkek gibi

Bunun için kadın ve erkek ortamları mutlaka ayrı olmalıııı
Mutlaka erkekler ve bayanlar ayrı okutulmalıdır.

En azından İmam Hatip Lisesilerinde...
nurende Yazılan: NEDEN SADECE İMAM HATİPLERDE??
BENCE TÜM LİSE OKULLARINDA KARMA EĞİTİM YANLIŞTIR.SADECE DİNİ AÇIDAN DEĞİL BAŞARILI BİR EĞİTİM AÇISINDAN DA KIZ ERKEK AYRI OKUTULMALIDIR VE BİRÇOK YABANCI ÜLKENİN BİRÇOK OKULUNDA DA BU BÖYLEDİR.iSLAMİ OLDUKLARINDAN DEĞİL BAŞARI VE DİSİPLİN İÇİN BUNU SEÇMİŞLERDİR
.

Kaldıki geldigimiz hal belli herşey ortada.
Kız Erkek islamiyette zaten olması gerektigi yerdedir.
Ancak bu örümcek kafalılar bizleri kendi gerçekleriyle
uyutmaya çalışıyorlar.
Ne olacak kadın erkek karısınca, ayrı olurmu, hangi devirde yaşıyoruz diye diye
bu duruma geldi.
Kesinlıikle bizlerde okul haytında olsun bu donemlerden gectik
Tüm okul vb. yerlerde kız erkek ayrı olmalıdır.
Mekanlar ve müfredatlar ayrı olmalıdır.

Bayanlara özellikle lisede aile geçimi, ev ekonomisi, çocuk bakımı, Eşler arasındaki munasebetler -beşeri ilişkiler, mutfak kültürü gibi dersler verilmeli

Erkeklerede ev ekonomisi, ev idaresi, beşeri ilişkiler, aile eğitimi vb dersler verilmelidir.

Ruhsal ve bedenen farklı iki ayrı dünyayı bir arada sürü gibi eğitmek ancak muz cumhuriyetlerinde ve yamyam kabilelerinde olur
NEDE GÜZEL DEMİŞSİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
cöl_yağmuru Yazılan:
Mekanlar ve müfredatlar ayrı olmalıdır.

Bayanlara özellikle lisede aile geçimi, ev ekonomisi, çocuk bakımı, Eşler arasındaki munasebetler -beşeri ilişkiler, mutfak kültürü gibi dersler verilmeli

Erkeklerede ev ekonomisi, ev idaresi, beşeri ilişkiler, aile eğitimi vb dersler verilmelidir.

Ruhsal ve bedenen farklı iki ayrı dünyayı bir arada sürü gibi eğitmek ancak muz cumhuriyetlerinde ve yamyam kabilelerinde olur
Allah razı olsun. Katılıyorum sana...
Tabiiki değil. Uygun olsaydı Allah c.c. yasaklamazdı.

İSLAM EVRENSEL BİR DİNDİR BELLİ BİR ZAMANA İNMEMİŞTİR. K.KERİMİN KONUYLA İLGİLİ AYETLERİ APAÇIKTIR. MAHREMLİK HADİSLERLE VE DE ULEMANIN İTTİFAKIYLA DA KESİNDİR.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler