(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Akp Başörtüsü Sorunu Çözebilirmi ?
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Akp Başörtüsü Sorunun Çözebilir mi ? Çözebilecek mi ?
çözmek istese çözer ama isteyen kim belki mecbur kalırsa o zaman
Akp Hiçbir şekilde Türkiye de Hak ve özğürlüklerin geliştirilmesi konusunda adım atamaz.

Dert ve Tasaları bu olmadığı için,

Yasakçıdan daha yasakçı

Son olayda Hüseyin çelik yasakçılara taş çıkardı

bu milleti daha ne kadar kandıracaklar

daha ne kadar milletin umudunu kendi makamları için kullanacaklar.
anlmdm___________________________anlmdm______________________________anlmdm
Çözermi bilmiyorum ama açıkçası bunların bişey çözeceginide sanmıyorum.
Allah Teala hepimizi affetsin zaten onları o makamlara getirenlerde çevremizde yakınlarımız arkadaşlarımız hatta çogu kişilerin aileleri degilmi.
Kandırılmak ve kandırmak ne kötü
Hesap var birgün farkında degil mi kimse.

bygn_______________________________bygn______________________________bygn
AKP DEĞİL BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNU AYAKKABISININ BAĞINI BİLE ÇÖZEMEZ Big Grin Big Grin Big Grin
yaşa be hamza yürekli dayı
bn kararszm ama çözmesini isterm bi imam hatpli olarak..
gerçi hayırlsl neyse no olsn hakkımzda..Sad
SAĞOL AMA BEN 13 YAŞINDAYIM ABİ Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Her hepsi partilerin çoğu hep kullandılar ya bir başbakan düşünün koskaca başbakan tbmm baktığınızda ne görüyoruz akp başbakanlığa baktığımızda akp cumhurbaşkanlığna baktığımızda gene akp bu üçünü indirebilecek güç varmı yok aksine yanında olan destekçiler var şimdi bunlar bu güçtemi başörtüsü sorununu çözemiyorlar bırakın ya bekliyorlar umursamıyorlar sadece etiket konuşmalar umarım yanlırızda çözer
SoTrOuBLeDFi Yazılan:Her hepsi partilerin çoğu hep kullandılar ya bir başbakan düşünün koskaca başbakan tbmm baktığınızda ne görüyoruz akp başbakanlığa baktığımızda akp cumhurbaşkanlığna baktığımızda gene akp bu üçünü indirebilecek güç varmı yok aksine yanında olan destekçiler var şimdi bunlar bu güçtemi başörtüsü sorununu çözemiyorlar bırakın ya bekliyorlar umursamıyorlar sadece etiket konuşmalar umarım yanlırızda çözer

çok doru söyledin kardeşim.. bu konu da konuşmaktan tartışmaktan biz bıktık onlar hala çözücez die nutuk atıyolar.. oysa ki bu işler lafla olmaz!!Exclamation:exclamation:bygn
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler