Ramazan-ı Şerif dolayısıyla 100.000 bin salavat kampanyası başlatılmıştır. Tüm kardeşlerimize hayırlı Ramazanlar dileriz.
Başlangıç benden olsun. 10.000 salavat alayım.
Kampanya için teşekkürler..
10.000 salavatta ben alayım..
10.000 de ben alıyım

Bende Fırtına Gençlik Ailesi olarak Hatim başlayalım Diyecektim Ramazan boyunca ama ilgi olmamasından çekindim..
Malesef Düşünçem haklı çıktı;Salavatlarımızı bile alıp;çeken,ilgi gösteren yok..Arkadaşlar bu kadar teembellik niye yahu...!
10.000 tane daha alayım ben,Fırtına Gençlik olarak 100.00 ulaşmazsak ayıp olmaz mı;O güzel Peygamberimize(S.A.V)..
Bende 20.000 tane vereyim.. Usulüm üzere okuyupta veriyorum...
5.000 tane de ben alıyım..Saol goncagül,insanları tetikliyorsun,en azından beni..
Goncagül kardeşim şahsım adına cevap veriyorum ramazan ayında hatim çok okunuyor ve genelde herkesin kendine göre cüzleri oluyor onun için ben salavata ağırlık gösterelim derim..
Hemen hemen herkesin hatimi oluyor;Ama burda İslamoğlu arkadaşımız bir kampanya açmış;Bizlerde Fırtına Gençlik ailesi olarak duyarlı olmalıyız.. Goncagül;20.000 Düşkıran;20.000 İslamoğlu;10,000 Sümeyye;10.000 Bir garip Seyyah;5,000 ve ben acizane olarak 5,000=70,000
Oldu..Bir gayret 30,000 kaldı..
Goncagül kardeşimize katılıyorum;100,000 çok az..
Bizler Çok geniş bir aileyiz..Kampanya başladığı an bitmesi lazımdı..Düşkıran;kardeşim sözüm sana değil..Ayrıca duyarlılığınız için;Sana ve goncagüle teşekkür ederim