(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: ey forum sakinleri altına imzanızı atabilir misiniz ? cesaretiniz var mı ?
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
1)internet yoluyla

msn, forum, focebook, arkadaşlık siteleri v b yolu

hiç bir bayan arkadaş edinmedim, hiç bir erkek arkadaş edinmedim,

2) Yaşamadığım söz ve filleri forumlara yada maiiler yoluyla başkalarına iletmedim

3) İnternet ortamında olsa dahi hiç yalan konuşmadım

4) Hiç kendimi farklı ve olduğumunda değişik şekilde iletmedim

5) msn adreslerimde hiçbir namahrem bayan/ erkek yok

6) Hayatımda hiçbir bayanlar/ erkekle flört etmedim

7) şuan bir bayanla/ erkekler çıkmıyorum

8) Evlilik dışında nikah olmadan hiçbir bayana/ erkeğe gönül vermedimm

9) Sözde değil özde müslümanım namazlarımı kılıyorum

10) Kumar oynamadım ve içki hiç içmedim

Var mı altına imza atacak delikanlı bayan ve erkak arkadaş

yine sanal ortam diye yalan beyanda bulunmayın haa

Delikanlıysan buyur
GÜZEL BİR YAZI PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.EVET BELKİ BU YAZIYA İMZAMIZI ATAMAYIZ AMA HATASIZ KUL OLMAZ.HADİSİ ŞERİFTE BUYRULUYORYA ''HER İNSAN HATA EDER.HATA İŞLEYENLERİN EN HAYIRLISI TEVBE EDENLERDİR.'(TİRMİZİ)
İNSANLAR DÜŞE KALKA YAŞAMAYI ÖĞRENİR.BENDE İTİRAF EDEBİLİRİM.YAPTIĞIM HATALAR VAR.DÜŞÜNDÜĞÜMDE KAFAMI DUVARLARA VURASIM GELİYOR.AMA NASUH TEVBESİ DENEN BİRŞEYDE VAR.ASLA BİR DAHA OLMAYACAK ALLAHIM DİYORUM ŞUAN.MÜSLÜMAN,ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEM KARDIR DÜSTURUYLA BÜTÜNLEŞMELİ.ELHAMDÜLİLLAH BU FİKİRDEYİM.HERZAMAN DUAMDA ŞUNLARA YER VERİRİM:RABBENA ZALEMNA ENFÜSENE VEİNLEMTEĞFİRLENA VE TERHAMNA LENEKÜNENNE MİNELHASİRİN.
AMİN...
10 maddeye de imza atan gerçekten delikanlıdır..

8 maddeye atabilirim elhm

ama 2 madde var ki nefsimizin bizi kandırmayı başarabildiği 2 maddede Allah hamd olsun ki tekrar edilmemekte ve bırakılmıştır.

ama elhm şuan ve bundan sonrada bu 10 maddenin altına imzamı atarım

elhm
BU 10 MADDEYE BİR ÇOK KARDEŞİMİZ ÇOK RAHATLIKLA İMZA ATABİLİR. AMA ÖVÜNMÜŞ GİBİ OLMAMAK İÇİN İMZA ATMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.
İnşirahın dediği gibi insanlar beşerdir ve hata yapmalarıda normaldir.Ancak önemli olan hatadan dönmek ve tövbekar olmaktır.
Mechulkaptan 8 maddeye imza atarken İslamoğlu övünmek istemeyenlerin sesini çıkarmadığını savundu.Tabi hepsi olabilir yada olmayabilir.Herşeyden önemlisi geçmişten ziyade bugün ne yapıyor ve gelecekte neler yapacağımızdır.Şimdi bazılarımız eminimki ilk bir kaç maddeyi okuduktan sonra amannnnn diyip okumamış bazılarımızda elhamduliil ben bunlardan uzağım bazılarımız keşke zamanında şu maddeyi yapmasaydım ve bazılarıda inş bir daha asla bu maddeler de bahsi geçen durumlarda olmayacağım diye umud ediyor istiyor veryansın ediyorlardır.Ancak kimse umutsuzluğa kapılmasın ve hata edenler keşke yerine inşallah lafzını kullansınlar.İnşallah bende bu maddelere uygun olmaya gayret edeceğim desinler.

Selam ve Dua ile...
İmzamı da atar ,mührü de basarım...benimle alakası yok amma ...10.madde yanlış olmuş gibi...hiç içmedim yerine haram olduğana iman ettikten sonra ,,olsa daha uygun olacaktı gibi ..ne dersiniz..?
Yalnızca 10. madde değil tüm maddeler için aynı şekilde sorulmuş zaten.
Yani bu sorular iman ettikten sonra bu maddelerden hangisine imza atarsın şeklinde hazırlanmış.Tümü için geçerli.
Referans Adresler