Malum ,okumayan bir milletiz....En son hangi kitabı okudunuz...?
Sami Paşazade Sezaiden Sergüzeşt
(okul için)
Siz hangi kitabı okudunuz?
benmde şuan okuduğum bi kitap var nasıl sömürüldük (prof.dr.ihsan süreyya sırma)
ewet malesef okumayan ve araştrmayan çk cahil bi toplumumz var bunu üzülerek sölüorum nolur sanki herşeyi yalan yanlş anlatan medyadan öğrenmesek ama işte bu boş kutu bizi böle kendne esir edio Rabbm bizleri muafaza etsn
Bende en son Gençlik ve Aşk isimli kitabı okudum.Anadolu Gençlik'in Cemil TOKPINAR konferansında almıştım.
(11-04-2009 07:35 PM)GüleSevdalı Yazılan: [ -> ]Bende en son Gençlik ve Aşk isimli kitabı okudum.Anadolu Gençlik'in Cemil TOKPINAR konferansında almıştım.
Hatırlattığınız iyi oldu.
Ben de aynı konferansta yazarın Ömür Boyu Aşk kitabını almıştım. En son Sergüzeşti ders için mecburi, onuda istediğim için okudum. Toplum olarak gerçekten okumayı sevmiyoruz..
BENDE EN SON SAİD ALPSOYUN İNSAN NASIL ÖLÜR KİTABINI OKUDUM.GERÇEKTEN HARİKA VE TAVSİYE EDİLECEK BİR KİTAB.ÖLÜM VE ÖLÜME DAİR HERŞEYİ HADİSLERLE AYETLERLE VE EN GÜZEL HİKAYELERLE AÇIKLAMIŞ.
Bende en son Moskof Mezarlığını okudum.3 serilik mükemmel bir kitap tavsiye edebileceğim severek ve heyecanla okunacak bir kitap.
Şu anda Anadolu Gençliğin promosyon olarak verdiği Osmanlı Tarihi isimli kitabı okuyorum.
modernleşen turkıyenın tarıhı erık jon zuncer iletısım yayınlar şiddetle tvsıye ederım
en son okuduğum kitap Gönlümüzde ki nur HZ. Muhammed (s.a.v) kitabı idi