Kardeşlerim oyun söyle. Her gelen kişi soruya cvp verecek. peşinden her hangi bir soru sunacak. tarih, sanat, islam vb. gibi ne olursa olsun.
Kolay bir soru benden. "Peygamber efendimizin müjdelediği, İstanbul elbet feth edilecek. O komutan ne güzel bir komutan, o asker ne büyük asker diye buyurduğu, komutan ve askerler kimdir.
BAŞARILAR

Peygamber efendimizin (s.a.v) çocuklarının isimleri nelerdir.
Sorunun cevabı Kasım Abdullah İbrahim Zeynep Rukiyye Ümmü Gülsüm Fatıma dır.Benim sorumda Endülüsün(İspanyanın) fatihi o güzel kumandanın ismi nedir?
TARIK BİN ZİYAD.
BENİM SORUMDA ŞU OLSUN, OSMALI'YA HİLAFETİ HANGİ PADİŞAH GETİRMİŞTİR?
Yavuz Sultan Selim Han dır.Benim sorumda nur suresi 31. ayetin dışında kadınlara emredilen örtü(cilbab) ayeti hangisidir.
kardeşim inş bulurum cevabı
ahzap 59.ayet . ey peygamber! hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına (bir ihtiyaç için dışarı çıktıkları zaman) dış örtülerini üstlerine almalarını söyle. onların tanınması ve incitilmemesi için en elverişli olan budur. Allah bağışlayandır, esirgeyendir.
cennetle müjdelen 10 sahabenin adları nedir?
Hz. EBU BEKİR
Hz. ÖMER
Hz.OSMAN
Hz.ALİ
SA'D B. EBİ VAKKAS
ZEYD B. SÂBİT
TALHA B. UBEYDULLAH (r.a)
ZÜBEYR B. el-AVVAM
EBU UBEYDE B. el-CERRÂH
ABDURRAHMAN İBN AVf
Benim sorumda en çok hadis rivayet eden 7 sahabi ve rivayet ettikleri hadis sayısı nedir?
ARKADAŞLAR SORUMA CEVAP VERECEK KİMSE YOKMU?İSTERSENİZ BU SORUYU GEÇELİM BAŞKA SORAYIM.NE DERSİNİZ?ÇÜNKÜ BU OYUNU DEVAM ETTİRELİM, FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.Bİ NEVİ BİLGİLERİMİZİ TEKRAR GİBİ BİŞEY OLUYO.ZATEN ŞU ANA KADAR SORULAN SORULARIN CEVAPLARINI EMİNİM HEPİMİZ BİLİYORUZ.