(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Sandık Önünüze Gelse OYUNUZUN rengi
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sandık Önünüze Gelse OYUNUZUN rengi ne olurdu ?

Neden Bu partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ?

Buyrun
Hakkı Hakim Kılmak İçin Hakkı üstün tutan bir zihniyete o verecegim inş

Yanılmadan, terettüt etmeden
Hakkı Hakim Kılmak İçin Hakkı üstün tutan bir zihniyet
İNANÇLI KADROLAR BİR ARAYA GETİRCEK KADROLARA VEERDİK İNŞ.
ya kardeşim ne işin var büyük birlik partisinde bea. gel gel saadet yaşamaya gel.
ARKADAŞLAR ŞU 3KİŞİ ÇK MERAK EDİORUM ŞU SİTEDE OLMASNA RAĞMEN HALA NASL UYUYABİLİOLAR ANLAMIORUM
BİDE ŞUNU SÖLEMK İSTİORUM BU ANKETTE BELKİ ÖNDEYZ AMA BURDA OY VERİPTE YARN BİRGÜN SEÇM ZAMANNDA OYUNU VERMEYNLERE YAZIKLAR OLSUN DİORUM ÇÜNKÜ BU HEP BÖLE OLUO BURALARDA OY VERİPTE GERÇK SEÇMDE OY VERMEYNLER ÇK VAR ÖZELLİKLE O ÇAĞLAYN MEYDANINI DOLDURAN O KALABALIĞA BAKTIĞIMIZDA DAHA GEÇN SENEKİ SEÇMDE ARTK BUSEFER TAMM DEDİK İNŞ AMA GEL GÖRKİ SEÇM ZAMANI O KALABALIK GURUBUN ACABA NEKADARI OYUNU KULLANDI GERÇEKTEN ÇK YAZIK!! OLDUĞUNUZ GBİ GÖRÜNÜN BUNA MÜNAFIKLIK DENİR NEYSENİZ ORDA OLUN ORDA BULUNUN GERÇKTN YÜREKTN BİZMLE BİRLİKTE OLANLAR GELSN YANIMIZA SEÇİM ZAMANI GELİP ÇATTIĞINDA YA KULLANDIĞIM OY BOŞA GİDERSE EN İİSİ BUNA VERİP DİYPTE DÖNMEYN ÇIKTIĞINIZ YOLDA BAŞINIZ DİK BÜYÜK Bİ YÜREKLİLİKLE İLERLEYN İNANIN....
Tabikide Saadet Partisi
icon [/size]ben tek bir şey söylemek istiyorum tek çare saadet derdim nickimdeki gibide fark var SAADET[size=large]icon var s.a
ewet sandık önümüze geldi gerçkten hakkın yannda olanlar kendilerni ispatladılar olmayıpta çıkar menfaat peşinde olanlar kazandılar ama şunu unutmayalımki onlar bu dünyada koltuk kazandılar fakat öbür dünyadaki koltukları böle kolay satın alamıycaklar selametle...
3 mü büyük - 7 mi büyük

7 büyük

7 haram lokmamı büyük

3 helal lokmamı büyük

3 helal lokma

yüzde 39 alan mı sevinir

yüzde 5,2 alan mı

tabiki yüzde 5,2 alan seviniyor...

Kısa bir hatırlatmaSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler