(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: SİTE İÇİN TEMA
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞLERİM. SİTENİN GÜNCELLEME ÇALIŞMASI İÇİN TEMA BELİRLEYECEĞİZ. BUNU SİZİN BEĞENİLERİNİZLE YAPMAK İSTİYORUZ. ANKETTE VERDİĞİMİZ İSİMLERİN RESİMLERİ ALTTA MEVCUTTUR. LÜTFEN BUNA GÖRE OY VERELİM.
[Resim: bluethemegd9.jpg]
[Resim: bluebb3gj1.png]
[Resim: globalthemekk1.png]
[Resim: realmztematm6.jpg]
[Resim: ultravbme0.gif]
Allah (c.c) razı olsun hepsi guzel maşAllah Ellerinize sağlık
ben REALMZ TEMASInı begendım daha bı agar geldı gozume rengıyle felan lakın istişare ıla belırlensın inşAllah ben oyumu acızzane kullandımSmile
Hayırlısı olsun inş.
Yeni Tema hayrli olsun ins.. Yorum yaparak oylama yapmayi daha uygun buldum.. BLUE THEME ve GLOBAL THEME basit bir görünüme sahip, bLUEbb3 hem cok acik, hem cok koyu tonlar bir arada, ayriyeten de sayfa cok göz yoruyor, ULTRA VB cok acik renkler oldugu icin göz yoruyor bu da kullanicinin sitede cabuk yorulmasina sebep olur, REALMZ digerlerine göre daha profesyonel görünüyor ve göz yormuyor.. Tabii bunlar benim fikirlerim.. Herkes icin en güzel olan olur ins..
Musab Yazılan:Yeni Tema hayrli olsun ins.. Yorum yaparak oylama yapmayi daha uygun buldum.. BLUE THEME ve GLOBAL THEME basit bir görünüme sahip, bLUEbb3 hem cok acik, hem cok koyu tonlar bir arada, ayriyeten de sayfa cok göz yoruyor, ULTRA VB cok acik renkler oldugu icin göz yoruyor bu da kullanicinin sitede cabuk yorulmasina sebep olur, REALMZ digerlerine göre daha profesyonel görünüyor ve göz yormuyor.. Tabii bunlar benim fikirlerim.. Herkes icin en güzel olan olur ins..

Allah razı olsun kardeş güzel tespitler yapmışsın.Hayırlı olsun yeni temamız la birlikte güzellikler bu sitede olsun.
Referans Adresler