(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Mustafa Cihad..Mahçubuz..(son albümü indir)..
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[align=center][Resim: mchr7.png]

[COLOR=blue][B]

01.Bahanem yok
02.Çağlara
03.Emri Olur
04.Hepsi O'ndandır
05.Mahcubuz
06.Sen Nerdesin
06.Tasalanma
07.Sadece Sevdim
08.Tutunamadık
09.Yolcusun Sen

albümün tamamı.
Çok güzel bir albüm

Allah razı olsun
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
Allah razı olsun kardeş emeğinize sağık.
bu ghuzel albumu bıze ulastırdıgın ıcın Allah razı olsun albumu satın alıyorum ama Cdyı bılgısayara aktaramıyom (:
cok tesekkurler
KARDEŞ ÇOK SAĞOL GERÇEKTEN GÜZEL BİR ALBÜM.
anlmdm

albüm indirilerek kul hakkına girmemiz vesile olunuluyor birde ALLAH razı olsun deniliyor..hyrt
çok değişik geldi bana !

bu sitede herşey çok güzel özel msjı şusu busu yok ama burda bir yalnış var.. bu kişiler-sanatçılar- haklarını helal etmediklerini söylüyorlar (mehmet seyitoğlu hariç bildiğim kadarı ile)... hem niye etsinlerki verilen bir emek var bunu göz ardı edemeyiz değil mi_?

full albüm linklerinin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.. hayra vesile olan hayrı yapan gibidir.. hakeza...

söylemektir vazifemiz

vesselam
Name-İ nur Yazılan:anlmdm

albüm indirilerek kul hakkına girmemiz vesile olunuluyor birde Allah ( C.C) razı olsun deniliyor..hyrt
çok değişik geldi bana !

bu sitede herşey çok güzel özel msjı şusu busu yok ama burda bir yalnış var.. bu kişiler-sanatçılar- haklarını helal etmediklerini söylüyorlar (mehmet seyitoğlu hariç bildiğim kadarı ile)... hem niye etsinlerki verilen bir emek var bunu göz ardı edemeyiz değil mi_?

full albüm linklerinin kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.. hayra vesile olan hayrı yapan gibidir.. hakeza...

söylemektir vazifemiz

vesselam

GÖRÜŞLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HAKLISIN. KONU KİLİTLENLENMİŞTİR.
ALLAH razı olsun kardeşim
Hatırlatmalarınızdan dolayı Allah razı olsun.Dogru bir noktaya değinmişsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler