(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: www.kuranmuslumani.com...www.hanifdostlar.com
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
bu iki site küfür ediyor

http://www.kuranmuslumani.com
http://www.hanifdostlar.net

kadınlar hayızlıyken namaz kılabilir iddia ediyor..
kuranda teseddür ayeti olmadığını savunuyor...
mezhepler olmadığını iddia ediyor...
namaz 3vikit
zikir çekmek papağanlıktır giibi ağır iddialar yapıyor..
siteye ilk girdiğinde çok güzel sonradan sonradan içten içten küfür ediyor..
bilgisi olmıyan arkadaşlar buraya giriyorlar ve çok etkileniyorlar etrafındada çok insan gördüm bu şekilde etkilenen
tüm kardeşlerimize duyurulur bu sitelerden uzak durun....
bende bunun gibi iddalarda bulunan kişileri biliyorum. Tek kaynakları kuran diğer kaynakları ise felsefenin bazı konuları
Peygambersiz (s.a.v.) din islam dini değildir. Resulü inkar eden cehennemliktir.
İslam dininin tek bir emrini dahi inkara yeltenen kafirlerden olur.

Tek kaynakları Kur'an olana sormalı K.Kerimde ki Resül s.a.v ile ilgili ayetleri hiç okumuyorlar mı?

Allah c.c. birçok ayet-i kerimesinde peygambere itaat etmeyenleri uyarmıyor
mu? Bu ayetleri yoksa Kur'andan mı saymıyorlar?
Kim Resul’e itaat ederse, gerçekte Allah’a itaat etmiş olur. Kim de yüz çevirirse, Biz seni onların üzerine koruyucu göndermedik.” (Nisa Suresi, 80)
o siteler kesinlikle küfür etmiyor.sizler 1000 küsür yıldır küfrün içerisindesiniz (hadis müslümanları) kurandan hadis diyerek uydurulup peygambere atfedilen saçmalıklar sayesinde uzaklaştırılmışsınız haberiniz yok.....
ASLIHAN Yazılan:o siteler kesinlikle küfür etmiyor.sizler 1000 küsür yıldır küfrün içerisindesiniz (hadis müslümanları) kurandan hadis diyerek uydurulup peygambere atfedilen saçmalıklar sayesinde uzaklaştırılmışsınız haberiniz yok.....

kuranı hükmüyle çelişen hangi hadis i kabul etmişiz

siz aklın ve felsefenin müslümanarı sizin kadar zeki kimse gelmedi,

ilimsiz tek ayetle istediğiniz hükmü verirsiniz

6666 ayeti ne olduğunu bilmeden hatta arapça okumasını bilmeden kendinizin iman ettiği sabık imamların tefsirindeki hükümle ona iman edersiniz Allah a ve resülüne değil

selefi ingiliz ajanları
ASLIHAN Yazılan:o siteler kesinlikle küfür etmiyor.sizler 1000 küsür yıldır küfrün içerisindesiniz (hadis müslümanları) kurandan hadis diyerek uydurulup peygambere atfedilen saçmalıklar sayesinde uzaklaştırılmışsınız haberiniz yok.....

aslıhan,
yazdıklarınızla bu sitedeki herkese (ki bildiğim kadarıyla sitemizdeki herkes çok şükür kuran ve hadis müslümanı) dinden uzaklaşmış ve inandığımız hadislere de uydurma demiş oluyorsunuz.
çok kısa yazmışsınız,ben tam anlamak için bir daha sormak istiyorum,
bütün hadisleri red mi ediyorsunuz?
kuran varken başka söze hacet olmadığını söylüyorum... aynen Allahın ayetinde belirttiği gibi...
.Ayrıca H.Z. Muhammedin yaşayışı sadece kurandır,ben sadece bana vahyedilene uyarım diyen peygamber kuran dışında bişey yapmış söylemiş olamaz,kurana uymayan hangi hadis var diyen arkadaşlar biraz okursanız görürsünüz
ASLIHAN Yazılan:kuran varken başka söze hacet olmadığını söylüyorum... aynen Allah ( C.C)ın ayetinde belirttiği gibi...

Gerçekten de Kuran varken başka söze hacet yok:

“Hak dini onlara açıklasın diye, her peygamberi Biz kendi kavminin lisanıyla gönderdik.”(İbrahim Sûresi,14-4)

“De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah çok bağışlayıcı, çok merhamet edicidir” (Âl-i İmran Sûresi, 3-31)

“Peygamber size ne emretmişse alın, neyi yasaklamışsa ondan da kaçının. Allah’tan korkun. Muhakkak ki Allah’ın azâbı pek şiddetlidir.”(Haşir Sûresi, 59-7)

Peygamberlik görevi sadece Kur’ân’ı getirmekle bitmez; onu açıklamak, izah etmek ve nasıl tatbik edileceğini göstermek, onun görev sınırları içindedir.Yukarıda ayetlerde de apaçık anlatılıyor bu durum zaten.

Aslında daha birsürü ayet ve söylenecek bir sürü şey var ama bence siz doğru dürüst birşey bilmeden konuşuyorsunuz .Peygamberliğin ne olduğunu,Kuran-ı Kerimin bizlere neler emrettiğini,müslümanlığın ne olduğunu,hiçbirini bilmiyorsunuz.Sadece bir yerlerden öğrendiğiniz ve hiçbir dayanağı olmayan birkaç cümleyi söyleyip duruyorsunuz.Lütfen akl-ı selim bir şekilde düşünün,benim için değil kendiniz için;Kuran-ı Kerimi ne kadar tanıyorsunuz,ruhunu ne kadar hisseddebiliyorsunuz?Lütfen dolduruşa gelmeyin,samimi bir şekilde birşeyler öğrenmek istiyorsanız biz buradayız,yardımcı oluruz.Yok eğer aynı cümleleri dayanaksız desteksiz sıralayacaksanız hiç zahmet etmeyin,tartışma gereği bile duymayacağım.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler