(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: GÜLEN CEMAATİ KİME HİZMET EDİYOR?
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Saddam hüseyinin kendisini korumak için 1991 körfez savaşında israile attığı füzeler sonuçu ölen israiller için ağlayan gözleri türk halkına sabaha kadar göz yaşı döktüm diyenler

bunun içinde ağladıklarını bizden neden gizliyor

[Resim: capt.ddc76907f55449418c3d271e4ff923c2.ap...fMoy4NGg--]
ne diyelimki bilmiyorum
s.a kardeşlerim. bu soruyu okudum ama dikkatimi çeken bir şey oldu.Volkan murat kardeşimiz fethullah gülen peygamberimizi inkar ediyor demiş. Nerden ispat etmiş ki. kendi din kardeşlerimizin bir açığını yakala peşinde bırakın allah aşkına onu bunuda siz ne kadar inanıyorsunuz. Sevgili PEYGAMBERİMİZE ne kadar layik olabiliyoruz ona bakın. dinsiz, inançsız insanlarla mücadele edelim. böyle bir soru bence yanlış. size ne kim kimi inkar etmiş. ALLAH onun hesabını sorar.her koyun kendi baçağından asılırmış. Sizin hesabınız sizden sorulur.
evet güzel bir cvb. bi kaç cvb tada benzer ifadeleri kullandım.bu sert eleştiriler kime ?yahu turkıyede neler yapılıyor dunyada ne adamlar var onlar goz onune getırılmıyor koskoca hızmet amaclı bır cemaatın yaptıgı seyler kotu lanse edılerek konu edılıyor.

neden en basıtınden bas ortusu meselesı uzerınde oyunlar oynayan kısılerın ve bu devletın sayılı mevkılerıne getırılmıs kısılerın kımler tarafından getırıldıgı veyaa ne amacla getırıldıgı arastırılmıyor konuşulmuyor.neden haberlerrde şoyle imam boyle hoca kara çarşaflılar cubbelıler dıye baherler gecerken du devletın ve mılletın uzerınde oyun oynayanların yaptıkları seyler arastırılmıyor.....

''Saddam hüseyinin kendisini korumak için 1991 körfez savaşında israile attığı füzeler sonuçu ölen israiller için ağlayan gözleri türk halkına sabaha kadar göz yaşı döktüm diyenler''

yahu bır yahudı cocuguda olsa bır hırıstiyan çocuguda olsa bir musluman cocuguda olsa uzulmesmı ınsan veyaa daha hassassa goz yası dokmes mı ınsan !!!

ve gozyası dokuyor veyaa dokmuyor bunu dıllendırmesı veyaa dıllendırmemesı cok onemlımı ki acaba?

ocu bucu şucu ne farkederkı hepsının yaptıgını goren yokm ki biz hesap soruyoruz...
efendımız s.a.v acaba bizim gibi eleştirirmiydi kafirlerin yaptıklarını veya ümmetinden yanlıs harekette bulunanaları konu edermıydıki acaba bunuda düşünmek gerek diye düşünüyorum.

kim ne konuşursa konuşsun.bence biz ne dersek diyelim mesele çok basit.birileri bu milleti yıkmaya çalışıyor yüz yıllardan beri kurdukları hesapların sonuclarını meyvelerını daha enuz almaya baslıyor.biz bunların farkında deılız.neden biliyormusunuz biz kendimizle ugrasmaktan etrafımıza bakamaz hale gelmişiz.başortusu demişler, şucu bucu demişler , sosyete hocaları demişler vsvs bizi bizle mesgul etmısler.

yaradan herseyın hayılısını nasıb eyleye ....
aynı dertleri paylaşıyoruz beyazdilekçe

yüzyıllardır, bu ülke bu millet hakkın yanında haklının yanındaydı

bizde diyoruz ki

neden güçlünün yanında bu müslümanlar

neden birilerinin emri altında

neden Allah ve rasulunun sözlerini değil birilerini sözlerini üstün görüyorlar

neden kan ve zulum varken müslümanın kardeşi ilet dertlenilmiyor

neden İslamla Hak dinle batıl dinler bir kabul edilyor

neden Rasulullah yok sayılıyor

neden Heryede mantar gibi kilise açılıyor

neden hristiyanlık bu topraklarda yayılmaya başlıyor

Müslüman Kuran ve Sünnet icma kıyas ışığı aklı ve kalbı ile olaylara bakar.

Akıl ve kalble olaylara bakılmaz
neden'lerin konusunda haklısın kardeşim ama benim bahsetmek istedigim mevzu daha başka.

yane sonucta bır yaradan var ve herseyı goren var neden biz o boyle o şoyle onun nıyetı ne bunun derdi ne felan gibi eleştirilerde bulunuyoruz ki “Kim zerre miktar hayır yapsa mükâfatını, kim de zerre miktar kötülük yapsa cezasını görecektir” (Zilzâl, 99/7,8)" deilmi ama .

Hak şerleri hayr eyler

Zannetme ki gayr eyler

Ârif anı seyreyler

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Sen Hakka tevekkül kıl

Tefviz et ve rahat bul

Sabreyle ve râzı ol

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Deme şu niçin şöyle

Yerincedir o öyle

Bak sonuna sabreyle

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

güzel soylemıs ıbrahım hakkı hazretleri......
Kulli irade nerede beyazdilekçe kardeş

Herşeyi Allah yapacaksa amenna bir dünyada ne işimiz var

neden imtihan oluyoruz

neden Hak ila batıl var

BizYeryüzüne halife olarak gelmişsek

Hak ila batılını ayırt eden peygamber ve kitap gelmişse

ve bizde elhm müslümansak

Batıla Batıl demek yanlış olmasa gerek

Batıla hizmet eden ve yanlışları sonuçu ümmete ve islam dinine zarar verenleri

elbette Allah Dünyada niyetlerini açık edecek ve yaptıklarının zerre misal karşılığını ahirette verecektir..

Asra Yemin olsun ki Bütün insanlık hüsranda dır

Yalnız

İman edenler

Salih Amel işleyenler

Hakkı
ve

Sabrı

Tavsiye edenler müstesna

Salih Amel: Kuran ve Sünnete Uygun Allah rızası için yapılan ve yapılrıken Allah ın emir ve yasaklarına riyayet edilen, riya ve şirk karışmamış amel
ben yorum olarak fetullah gulen hakkında bıldıgım ve duyunca bır musluman bunu nasıl yapar dıye ıc cektıgım bıkonuyu paylasmak ıstıyorum fetullah gulen avrupada cıkardıgı dergılerde “Eşhedü en la ilhe illallah” sözünün anlamı; tanıklık ederim ki, Allah’tan başka ilah yoktur. Diyerek kısaltıldı Halbuki tam Olarak Şöyle

Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühu. İslam’ın birinci şartını yerine getirmek için söylenen kelam. Anlamı; tanıklık ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur ve yine tanıklık ederim ki Muhammed onun kulu ve elçisidir. bunu kısaltmak demek efendımız (s.a.v) haşa yok saymak demektır

Yine Fetullah Gülen Fasıldan Fasıla adlı kitabında şöyle diyordu: “Herkes Kelime-i Tevhid’i esas alarak çerçevesinde bakışı yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir. Hatta Kelime-i Tevhid’in ikinci bölümünü;Muhammed Allahın resulüdür kısmını söylemeksizin,sadece ilk kısmını ikrar eden kimselere rahmet ve merhamet bakışıyla bakmalıdır”.
Görüldüğü gibi, ABD’nin emrine giren Fetullah Gülen, Müslümanlara açıkça Hz. Muhammed’i anmamalarını tavsiye ediyorlar.

Affınıza sıgınarak yazdım bunları canlar yazmakta tereddut ettım daha yenı katıldım aranıza ama susmayıda beceremedım

Fuzulinın degisiyle"Söylesem tesir etmez, söylemesem gönül rahat değil"
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler