(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Sizin Yorumcunuz Kim?
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Kardeslerim yeni bir dusuncemi sizlerle paylasmak istedim.
Sitemizde hem oyun hem yaris hemde anket tadinda bir calisma baslatmak istedim.Nasilmi olacak.
Bakin simdi sitemizde mesaj yaziyoruz malumunuz konumuzun ana fikri burdan geliyor.
Yani asagidada listelenmis kisiler 100 mesaj ve uzerindeki kardeslerimiz zaten mesaj sayilari belirtilmis durumda.
Bu anket,oyun,yarışma da yalnızca yorum değil şeçeceğiniz kişinin duruşu,yaklaşım farkı,tarzı vb yönlerinide göz önüne alabilirsiniz.
Yine şunuda eklemek gerekiyor mesajlarını okudugunuz ve gerçek manada faydasını gördüğünüz, bugün yine yeni faydalı şeyle öğrendim dediğiniz anlar olabiliyor belkide bu noktada en önemli faktör bu olmalıdır.Yani bu faktöre görede seçim yapmak doğru olabilir.
Hep bahsettiğim eleştirilerinizi kesinlikle bekliyorum,Negatif olabilir Pozitif olabilir ancak ne gördüyseniz yazın ki herkes kendisine buna göre çeki düzen versin.
Yapmamiz gereken bu listedeki kardeslerimizin yorumlarini takip ederek yazmis olduklari mesajlara not vermek.
Merak etmeyin hemen onunda nasil olacagini acikliyorum;
Simdi okudugumuz mesajlarda dikkat etmemiz gereken onemli puf noktalar bulunuyor yani ipuclari neye gore not verecegiz,

--Yazinin anlasilir olmasina
--Yazinin akiciligina
--Konu ile alaka derecesine
--Kullanilan renk ve karakterlerin uyumluluguna
--Yeni konu ise baslik konu alakasina
--Resim var ise resmin konu ile uyumluluguna
--Anket ise kullanilan secenekler
--Konunu faydalı olup olmadığına
--Öğreticilik yönüne
--Mizahsal yönüne

Kardeslerim yuklarida siraladiklarim yalnizca suanda aklima gelen genel seyler sizlerin herbirinizin bir yazidan anlatimdan farkli beklentileri olabilir.Sizler kendi hosnutlugunuza gore okudugunuz incelediginiz konulardan esinlenerek asagidaki listede yeralan kardeslerimize oy vereceksiniz.
Bu liste mesaj sayisina gore duzenlenmistir.En az 100 mesaja sahip kardeslerimiz bu listeye girecektir ve Oylanmaya hak kazanacaktir.
Ayrica oy verme disinda listede yer alan kisiler hakkinda elestiriler yapilabilir yalniz dozajini ayarlamak kosuluyla.
Bu calismamizda oy verecek her uye kardesimiz yalnizca 1 oy kullanabilecek.Ancak bunu dışında her türlü yoruma açıktır.
Bu konunun acilmasinda ki sebep daha fazla yazismalarin saglanmasi daha duzgun,akici,anlamli,gorsellik olarak doyurucu mesajlarin yayinlanmasi ve daha fazla katilim saglanirken bundan zevk alinabilecek haller olusturmaktir.Ayrica yalnizca yorumculari degil sectiginiz begendiginiz yorumlarida yine ekleyebilir bu konular hakkinda yorumlar yapabilirsiniz.
Baslatmis oldugumuz bu calismaya eklenebilecek fikir ve dusunceleride yine bu baslik altina mesaj yazarak bizlerle ortak isler yapma imkanina sahip olabilirsiniz.

En Çok Yazanlar

==Kullanıcı Adı___________ Mesajları

1=volkanmurat___________ 1560
2=anatolia youth__________ 1088
3=HAFIZMahmut__________ 466
4=nurende______________ 466
5=Firtina_Gençlik__________ 466
6=çöl_yağmuru___________ 444
7=yakamoz______________ 194
8=İSLAMOĞLU___________ 178
9=MGV_________________ 155
10=kerbela_güneşi_________ 118
11=ZUMRUT______________ 103
12=lalezar________________ 100

Kardeslerim birde söylemeyi unutmayalım lütfen Allah rızası için kimse kendine oy vermesin çünkü o zaman doğru bir davranış olmaz.
Lütfen oylamadan sonra kendi düşüncelerinizi aktarın.
her konuda olabilir her mesele burda belirtilebilir serbesttir.
Eleştiri, özeleştiri, istek, temenni, duygu, düşüncelerinizi bu pencereden yansıtabilirsiniz.mkemml

Bu başlığı çok hoş karşılamadım kardeşler.

Listeden ismimin çıkarılmasını talep edebilir miyim?
lalezar Yazılan:yanlışlık oldu ben kendime oy verdim düzeltebilirmisiniz ....? şimdiden teşekkür ederim

Allah razı olsun düzeltilmiştir. şimdi tekrar oylama yapabilirsin lalezar.
HAFIZMahmut Yazılan:Yaptığımız yorumların karşılığını Hak Teala'dan alsaydık daha iyi olmaz mıydı?
Bu başlığı çok hoş karşılamadım kardeşler.

Listeden ismimin çıkarılmasını talep edebilir miyim?

Bizim burda zaten karşılık alma isteğimiz olmadı kardeş.Sadece oyun niteliğinde bir çalışma yaptık tabi istemeyen kimseyi zorla listeye ekleyemeyiz.karşılığını bizlerde Hak Teala'dan bekleriz sanmayınki burda bir dünyalık isteğimiz vardır ancak isteğiniz alınmıştır.
Gerekli düzenlemeyi yapıyorum şimdi.
Eğer ki rahatsızlık duyuluyorsa buraya yazalım lütfen.Sad
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ GÜZEL BİR DÜŞÜNCE....

Ecmain
es selam ..
bence hoş bi olay bu bende oylamak isterdm ama henuz yeniyimSmile biraz analiz etmem gerekiyorSmile hayırlısı olur inşallah ..
ankette şık eksik galiba..artst
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler