MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK İÇİN ÜÇ TEMEL ESAS
Milli Görüşün kimyası
1- Kaba kuvveti değil, Hakk’ı üstün tutmak ,
2- Materyalist değil, maneviyatçı olmak,
3- Nefse esir olmamak, nefsi terbiye etmek,
Milli Görüşün fiziğini de şunların oluşturur:
1- Hidayet, doğruyu yanlıştan ayırdedebilme kaabiliyeti,
2- Firaset, neyin hayra neyin şerre vesile olabileceğini seçme kaabiliyeti,
3, Dirayet, hayra vesile olacak şeyin gerçekleşmesi ve şerre vesile olabilecek şeyin engellenmesi için inanç ve azimle çalışmak, yani inanç.
Allah razı olsun. Ne kadar Milli Görüş'ün hakkını veremesekte İnşaallah bu büyük davanın hakkını vermek için çalışacağız.
Allah razi olsun.
farkımız tarzımız

Milli görüşçü olmak senin gibi aptal olmaktan kurtulmaktır.
Milli görüşçü her zaman düşünür ve sapıkların peşinden değil gerçeklerin peşinden gider.
Milli görüşçü maneviyatçıdır çünkü sizlerin 100 küsür yıldır yıkadığı zihinleri aslına döndürmektir görevi.
Milli görüşçü öğretileni, öğreteni araştırır,Sorgular ve yorumlayarak gerçekçi mantıkla Kuran ve Sünnet ışığında değerlendirir.
Milli görüşçüyüm çünkü sizin gibi yobazlıktan dem vuran yobazlardan değilim.
Herşeye rağmen Atatürkçü geçinen bom boş hücrelerle dolu bir torba olmadım.
Ve ben Milli görüşçüyüm,
Ve Atatürkçü diil Ümmetçiyim.
Alıntı:MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLMAK İÇİN ÜÇ TEMEL ESAS
Milli Görüşün kimyası
1- Kaba kuvveti değil, Hakk’ı üstün tutmak ,
2- Materyalist değil, maneviyatçı olmak,
3- Nefse esir olmamak, nefsi terbiye etmek,
Güçlünün yardançıları
Metaryalist evrimci,sapkınlar
Nefsinin esiri esfele safilinler
Bunu tam tersii zihniyettir
ya Haktansın, Yada Batıldan( kötüden-Yanlıştan)
Ferdy-G Yazılan:hem haktan hem batıdan olamammı Allah ( C.C) aşkına bi batıya bi de doğuya baksana batı dediin yer senin kabul etmek istemediin medeniyeti barındırıyo, insanlığı barındrıo, sizin gibi radikallerin bol olduğu ortadoğuya bak bide, zina yuzunden asılan taslanan insanlar,emperyalizmle boğuşmak adına kafa kesip duran el- kaide, sunni-şii catsımaları bumudur yani doğru, doğru buysa ben yanlışı secerim arkadaş. hristiyanlıkatki mezhep kavgaları 1648de 30 yıl savaşları ile son buldu ama biz ne kadar geriyizki hala aynı kavgayı surdurmekteyiz, sanırım onlardan da ogrenceemiz seyler var hala.
Arkadaşımız dediği batıl kardeş batıl kötü yanlış olan,,
Batıda doğuda Allah ındır,
Evet senin dediklerin dogudaki sözde müslümanalarda var
Ama Bİz İnsanların, aşiretlerin, örgütlerin, sapkınların davranışları doguda yada babaları müslüman diye sahiplenmiyor ve doğru güzel görmüyoruz..
Kuran ve peygamberimizin hayatında uyulmamasından kaynaklanıyor..
Kuran ve Sünnete tabii olanlar o yanlışlıkları yapmazlar..
Amerika bu bölgeye girmeden önce böyle saçmalıklar yoktu degil mi
demek ki bütün bunları yapan ve islamiyeti karalayan birileri var..
kafa kesenlerin şarışın, sol elinde altın yüzük olması,bozuk arapça lisanları, sana arap ve müslümanların bunu yaptığı izlenimi versede bu gerçek degil kardeş
İslami güzelligi insanlardan degil,
Allah ın kitabından, peygamberinin hayatından talip edip ögrenirsek daha dogru bilgiler ediniriz
FERDİ KARDEŞ SENİN DÜŞÜNCE TARZIN ATATÜRKÜN DÜŞÜNCE TARZINA HİÇ BENZEMİYOR, BURDA HİKAYE OKUMA BİZE. SENİN DÜŞÜNCE YAPIN İNÖNÜ TARZINA BENZİYOR.
MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR O KADAR. BUNU KABUL EDER VEYA ETMEZSİN O SENİN BİLECEĞİN İŞ. TARİHTE OLMAMASI GEREKN BAZI HATALAR OLMUŞTUR AMA BU BİZİM ÜMMETÇİLİK FİKRİNİ BIRAKMAMIZI GEREKTİRMEZ.
BİRDE İSLAM ADINA YANLIŞ UYGULAMA YAPANLARI TÜM ÜMMETE YAMAMAYA ÇALIŞMAK YOBAZLIĞIN TA KENDİSİDİR. VE BUNU YAPAN DA SENİN GİBİ ÇAĞDAŞ GEÇİNEN GERİCİLERDİR. MADEN BU YANLIŞLIKLARI GÖRÜYORSUN, O ZAMAN D-8 OLUŞUMUNU BENİMSE VE BÜTÜN BUNLARIN DOĞRUSUNU ONLARA BENİMSETMEYE ÇALIŞ ABİLİK YAP YANİ MÜSLÜMAN ÜLKELERDE YANLIŞ UYGULAMALAR YAPANLARA. YAPICI OL YIKICI OLMA.
HADİSİ ŞERİFTE KÜFÜR TEK MİLLETTİR, MÜSLÜMANLAR TEK ÜMMETTİR. BUYURUYOR PEYGAMBERİMİZ. BÜTÜNÜ BIRAKIP, TEFERRUATTA BOĞULMA, ZAMANINI İSRAF ETME
G8 DEĞİL KOÇUM, D-8 DEDİM BEN. İKİSİ TABAN TABANA ZIT KURULUŞLAR.CAHİLLİĞİNDE DİZ BOYU. G8 DÜNYAYI KANA BULAYANLARIN SÖMÜRENLERİN BİRLİĞİ, BENİM KASTETTİĞİM D-8 İSE TÜRKİYENİN ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN DÜNYAYI ZULÜMDEN, KANDAN, KAPİTALİST SÖMÜRÜDEN,AHLAKİ SÖMÜRÜDEN KURTARMANIN ADI.
TABİİ SİZİN DÜŞÜNCE YAPINIZDA SÖMÜRMEKTEN, MANDACILIKTAN, KÖŞELİK OLMAKTAN BAŞKA BİR MİSYON OLMADIĞI İÇİN G8 ÇIKIYOR DİLİNDEN. BİR TÜRKMEN ATASÖZÜ VARDIR. FIÇININ İÇİNDE NE VARSA DIŞARIYA O AKAR DİYE SİZİN O DAR YIKANMIŞ KAFANIZDA HALA MANDACI ZİHNİYETİN ÇANLARI ÇALDIĞINDAN MİLLİ HİÇ BİR DÜŞÜNCEYE SICAK BAKMIYORSUNUZ VE HALA UTANMADAN SIKILMADAN ATATÜRKÇÜYÜZ DİYORSUNUZ.. SEVSİNLER SENİ...
ATATÜRK BU GÜN YAŞASA EMİNİM YILLARDIR ONUN İSMİNİ KULLANARAK YAPTIĞINIZ ZULÜMLERİ, ONA TAMAMEN TERS DÜŞEN UYGULAMALARINIZI TEPENİZE YIKARDI. TÜRK GÜÇLÜDÜR FAKAT İNANÇLI OLDUĞU SÜRECE...