(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: FIKRALAR
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
PARMAK

Vaktiyle Fransa hükümet ricalinden biri Napolyon Bonapart'ı
bir muharebede tenkide kalkışıp parmağını harita üzerinde gezdirerek:

-Önce şurasını almalıydınız, sonra buradan geçerek ötesini zaptetmeliydiniz, gibi fikirler yürütmeye başlayınca,

Napolyon:

-Evet demiş, onlar parmakla alınabilseydi dediğin gibi yapardım.

VETERİNER

Bir toplantıda bir genç Mehmet Akif küçük düşürmek için :

Affedersiniz,siz veteriner misiniz? demiş. M. Akif hiç istifini bozmadan şu cevabı vermiş :

Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu?

DİKENLİ TEL

İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!"

MUAYENE
Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız der:
1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve ise mutlu gitmesini sağlayın
2- Ögleleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin.
3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. Eve gelince dinlenmesini sağlayın.
4- Onun gönlünü hoş edin

- "Eger bu dediklerimi harfiyyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor.
Eve geldiklerinde adam karısına sorar,

- "Ne dedi doktor sana?"
- "... ölecekmişsin.."
En güzeli Veterinermiş Allah Razı Olsun
bitanede ben yazayım arkadaşlar...

Bİ LAZ ADAM ERZURUM ŞEKERİ ALMIŞ EŞEĞİNE YÜKLEMİŞ EVİNE DOĞRU GİTMEK İÇİN YOL ALMIŞ Bİ DE NE GÖRSÜN YAĞMUR YAĞIYO EYVAH ŞEKERLER ERİDİ DEMİŞ NESE CANIMIZ SAĞOLSUN DEMİŞ YOLUNA DEVAM ETMİŞ BİRAZ DEVAM ETMİŞ ŞİMDİDE SEL BAŞLAMIŞ BU SEFERDE EŞEĞİNİ SEL ALMIŞ ADAM TEKRAR NEYSE CANIMIZ SAĞOLSUN DEMİŞ TEKRAR DEVAM ETMİŞ BİRAZ DAHA GİDİNCE BU SEFERDE FELAKER Bİ ŞEKİLDE GÖK GÜRLEMEYE ŞİMŞEK ÇAKMAYA BAŞLAMIŞ ADAM KORKUSUNDA Bİ KAYALIĞIN ARKASINA SAKLANARAK EL AÇMIŞ ALLAHA DEMİŞ Kİ EY KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM YAĞMUR YAĞDI ŞEKERİMİ ALDI SEL BASTI EŞEĞİMİ ALDI ŞİMDİDE LAMBAYU YAKMUŞ BENİ ARAYUUUU
SELAMETLE KARDEŞLER NASIL BEĞENDİNİZMİ KÜÇÜKKEN DAYIM ANLATIRDI AKLIMDA KALMIŞ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
Big Grin
Rabbim razı olsun cok güzel.Big Grin
Referans Adresler