(*) GÜLE SEVDALI GENÇLİK (*)

Tam Görünüm: Hayatta En çok Sahip Olmak Istedğimiz Meslekleri Buraya Yazalım,kim istedigini yapmis
Şu Anda Arşiv Görüntüleme Modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

Selamun ALeykum
Arkadaslar sizinde ilginizi cekecegini dusundum cunku hayatta cesitli sebeplerden dolayi bircok kisi yapmak isteyipte yapamadigi meslek olmustur ve hep bu insanlarin icinde bir ukde olarak kalmistir.
Bu sebepten dolayi bu anketi baslattim.
Guzel paylasimlarinizi bekliyorum.

Kardeşlerim hangi meslek sizin mesleğiniz olmalı? Neden ?Büyüklerimiz istediği mesleklere sahip olabildiler mi_?Kim istediği mesleğe sahip olamadı?Hangimiz şu anda sahip olmak istediğimiz meslek için okul okuyor ya da bir işle uğrasıyor_? Buyrun yazın okuyalım
Allah razı olsun,,,

Selamun Aleykum:

Madem konuyu ben actim yine ilk dusuncelerimi ben yazayim istedim.

Ben Teknik lise Makina mezunuyum guzel bir bolum ve calisma alani cok genis.
Su anda ozel bir sirkette Kalite Kontrol departmaninda calisiyorum.Ayrica Anadolu Universitesi AOF Isletme okuyorum.
Ben hep Elektronik uzerine okumayi ve elektronik sektorunde calismayi istemistim ancak gelin gorun ki kismetimiz nereye goturdu bizi.
Sonra baktikki olmuyor yolumuz istedigimiz gibi degil dedimki kendi kendime bari yuruyecegim yolun hangi tarafindan yuruyecegimi seceyim ama oda cesitli sebeplerden dolayi olmadi ve yinede sukurler olsun ki yolun biraz uzun kismi denk geldi dahada kotusu olabilirdi neticede dunyalik olan dunyada kalir.
E tabi baska isteklerimde oldu ama onlar daha kucukkendi zamanla insanin istekleri degisebiliyor.
kardeş ben en çok kuran tefsircisi olmak isterdim okuyup hemen anlayan

elektronik mühendisi olmak isterdim
Selamün Aleyküm
Anket güzel ama ben cevap veremiyorum .çünkü daha öğrenciyim.Ama inşallah istediğim mesleğe sahip olurum
Ama benim hedefim doktorluk.Ve bu hedef doğrultusunda çalışıyorum .İnş. doktor olurum
.Big Grin
Ben çocukken çok hasta oldugum için ve ailemde de rahatsızlıklar oldugu için insanlara en iyi faydayı verdigini düşündügüm doktor olmak istemiştim

ama okudugum okul ve benim dışındaki engeller başka bölümleri okumak nasip oldu..

Ama elhm verilen herşey için hamd ediyorum..

Amaç ve gayeye tek bir noktadan ulaşılmıyor

aynı düşüncelerimi her durumda gerçekleştirebilirim
ARAPÇA ÖĞRETMENİ OLMAK.....

ÇOK İSTİYORUM OKUDUĞUMU ANLAMAYI
Referans Adresler